117,1117

EEML dovodi svetska imena iz AI domena: Prijavite se!

EEML DOVODI SVETSKA IMENA IZ AI DOMENA: PRIJAVITE SE!

Novi studijski program na Univerzitetu Singidunum “Primenjena veštačka inteligencija” je prvi akreditovan program u regionu na sva tri nivoa studija (dodiplomskih, master i doktorskih) koji svojim studentima, pored eminentnih profesora, pruža mogućnost umrežavanja sa širom AI zajednicom i svetski priznatim stručnjacima. U saradnji sa EEML (Eastern European Machine Learning Summer School, eeml.eu) upućujemo poziv studentima da se prijave na jednonedeljnu konferenciju EEML 2024, koja se održava u Novom Sadu, od 15. do 20. jula 2024. Prijave su otvorene do 29. marta 2024. Ovogodišnji predavači su Michael Bronstein, Doina Precup, Sander Dieleman, Yee Whye Teh i mnogi drugi, dok većina istraživača dolazi iz Google DeepMind.

Istočnoevropska letnja škola mašinskog učenja (Eastern European Machine Learning Summer School, EEML, eeml.eu) je jednonedeljna konferencija, namenjena univerzitetskim studentima i praktičarima ML iz industrije, sa ciljem da im pruži priliku za profesionalni razvoj kroz predavanja stručnjaka iz oblasti mašinskog učenja, praktične tutorijale, poster/projektne sesije i umrežavanje sa kolegama, kompanijama i predavačima.

EEML ima za cilj da ojača AI zajednicu u istočnoj Evropi i obezbedi preko potrebno mentorstvo talentovanim studentima u regionu, kako bi im pomogao da postanu sledeći stručnjaci za veštačku inteligenciju. Škola će ugostiti oko 200 učesnika, koji su neki od najtalentovanijih istraživača i praktičara veštačke inteligencije iz regiona i sveta, koji su prošli kroz rigorozni EEML proces selekcije.

Prijave su otvorene do 29. marta 2024.

Mesto i termin održavanja: Novi Sad, od 15. do 20. jula 2024.

Više o kotizaciji za studente: https://www.eeml.eu/registration. Dostupne su stipendije po potrebi!

Način prijave: https://www.eeml.eu/application.

Univerzitet Singidunum © 2024